søndag den 14. marts 2010

Er du for lækker?

Jeg havde den skønneste aften i fredags i Karmaklubben (http://www.karmaklubben.dk/ ) med dans og grin.
Det er super fedt at gå et sted hen hvor alle synes de selv bare er for lækre når de danser, og det er uanset om de er klædt på i t-shirts og jeans eller i de helt stramme festkjoler. Eller måske bare et sted midt imellem.

Der er alle typer og alle aldre og det er det skønneste at se hvordan alle bare blender helt sammen i en stor dansemasse som skråler med på sangene og vrikker hofterne.

Det er Lone "powerprinsesse" Rasmussen som står bag det geniale hit. Se hendes hjemmeside http://www.powerprinsesse.dk/ jeg kan også helt klart anbefale at læse hendes bog Fra pæn pige til powerprinsesse.

Jeg glæder mig allerede til næste fest i Karmaklubben og til at føle mig for lækker sammen med alle de andre dansemus.

~Anja~

3 kommentarer:

  1. Ja, det var en dejlig aften! Især de mange forskellige slags kvinder var inspirerende at iagttage - de blev alle sammen lækre på hver deres måde når de dansede...
    Jeg glæder mig også til næste gang :)

    SvarSlet
  2. Jeg skal helt sikkert også med i karmaklubben snarest! Synes det er et fantastisk koncept, men var "desværre" i USA sidste gang.

    Glæder mig til at se jer danse!

    SvarSlet
  3. Hej Alle,

    Hvis i er vilde med Karmaklubben så kan det jo være at Sansara Dance club der for resten holder dance party i aften er noget for jer.

    Se linket. http://www.samsaradanceclub.dk/

    Med vildskab og hjerte

    Robert

    SvarSlet