fredag den 19. november 2010

Jeg er i min hule


Jeg er gået i min hule nu, for puha dét trænger jeg til efter idag.
Morgen, vækkeur der ringer alt for tidligt. Hoste der går amok og øjne der ikke kan åbne sig nok. Ud i snevejret der tværer mascaraen ud og gør vanterne våde. Hen i skolen og blive fanget mellem 2. og 3. sal i elevatoren. Godt der findes en alarmknap, der kan trykkes på og føles som om man er i gode hænder. Stemme der hører til alarmknappen er en mand der lyder ligeså træt som jeg føler mig. Han siger "å, ja, det har den elevator det med at gøre, men prøv at trykke på stop knappen og derefter genoptag drift knappen skiftevis i en fem minutters tid. Hvis det ikke har hjulpet så ring mig op igen..."


Ok, er jeg lidt hysterisk at høre på hvis jeg siger meget hurtigt og højt til jer nu, at jeg ikke længere synes der er noget som helst beroligende ved den alarmknaps stemme? Det kan godt være at det er hverdag for ham ( burde det være hverdag at en elevator sætter sig fast?) men det er det ikke for mig, eller den anden pige der sad der idag. Heldigvis på 4. minut og lige før pigen fik alarmerende hurtig vejrtrækning ( og lige før egositen i mig tænkte at vi ville dø hurtigere fordi vi var 2 der skulle bruge ludten) gik elevatoren igang. Og kørte forbi 3. sal, men fint med mig så længe jeg kom ud.


Det minder iøvrigt om dengang metroen var ny og jeg måtte komme for sent på arbejde gentagne gange fordi den førerløse metro havde sin egen vilje. En enkelt gang blev jeg kørt frem og tilbage mellem de to endestationer og fik set alle stationer uden at få lov at komme ud. Men metrotoget indeholder meget mere luft da det er større, så den oplevelse var bare komisk.

Jeg kan vist konstatere at jeg bedst kan lide at have kontrollen, så efter at have været hjemme og skifte vanter, sokker, jakke og hue ud med tørre versioner og hentet proviant i byen, har jeg nu barrikaderet mig på  min sofa med tæppe, det nye Oprah Magazine, the og Mccleods døtre...balsam til min lidt trætte sjæl og krop. Håber jeg når at få ladet op inden jeg skal i skole igen imorgen (jep , på en lørdag)



Hej hej (siger jeg og lukker døren til min hule for idag).

2 kommentarer:

  1. Puha en dag! Kan godt forstå du trænger til hule-opladning. Håber du overlevede en lørdag i skole - det er hårde odds :-)

    SvarSlet
  2. Godt du ser at der skal hule-tid til, efter en sådan dag! Tillykke med det!
    Skriver selv i dag på min blog om hvile vs. aktivitet, ebbe og flod, og man kan vel også sige yin og yang!

    SvarSlet